Poli Paté, Perutnina Ptuj

Novice

Slon je odpotoval
na počitnice!

Slon si je res zaslužil lepe počitnice

Čeprav z veseljem uživa na plaži, si rad privošči tudi polet, poln adrenalina in čudovitih malic. Preveri, kako zelo uživa!

Poli najdeš tudi na:

Pogoji in pravila

Pogoji in navodila za sodelovanje v nagradni akciji »Poli Paté« (na območju Republike Slovenije)

1. Splošni podatki o nagradni akciji POLI PATÉ

Organizator nagradne akcije "POLI PATÉ" je podjetje Perutnina Ptuj d.d., Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj. Ponudnik storitev SMS v okviru nagradne akcije in tehnični izvajalec nagradne akcije je podjetje FM Virtual, d.o.o.

V nagradni akciji sodelujejo izdelki Poli Paté s posebno promocijsko etiketo, iz katere je jasno razvidno, da gre za nagradno akcijo Poli Paté.

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni akciji so objavljeni na spletnih mestih  www.megamama.com  ter www.polipate.si. S poslanim SMS ali z potrditvijo povezave v elektronskem sporočilu, se uporabnik izrecno strinja in potrjuje te splošne pogoje uporabe storitve.

2. Opis nagradne akcije POLI PATÉ

V nagradni akciji POLI PATÉ lahko sodelujete na dva načina:

 • Na izdelku Poli Paté poiščite kodo in pošljite SMS sporočilo z vsebino "POLI unikatna koda" na številko 3939.
 • Obiščete spletno mesto www.polipate.si, se registrirate (uporabniško ime, država in elektronski naslov), prijavljeni odigrate spletno igro in dosežete določen rezultat (za pridobitev dodatnih funkcionalnosti v igri in za lažje doseganje rezultata lahko ob prijavi vnesete unikatno kodo z izdelka in s tem izboljšate svoj rezultat v spletni igri).

Vpis kode ni pogoj za sodelovanje v spletnem delu nagradne akcije! Nakup katerega koli izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni akciji.

Sodelujoči, ki bodo pravilno pristopili k nagradni akciji, bodo sodelovali v tedenskih žrebanjih. Pri žrebu se upoštevajo prijave, ki so prispele v času od zadnjega žreba do trenutka naslednjega žreba.

Uporabnik lahko v nagradni akciji sodeluje večkrat, vendar z različno unikatno kodo, ali z večkratnim igranjem igre na spletnem mestu. Ena unikatna koda lahko v nagradni akciji sodeluje le enkrat. En uporabnik lahko prejme le eno nagrado.

Uporabniki se bodo s sodelovanjem v nagradni akciji potegovali za naslednje tedenske nagrade:

 • 1 x prenosni računalnik
 • 2x digitalni fotoaparat
 • 7x Gardaland za dve osebi
 • 5x MP3
 • 15x brezplačna vstopnica za udeležbo na 8. Poli maratonu
 • 20x Poli majica

Nagrade niso izplačljive v denarju in niso prenosljive.

Vsi, ki bodo sodelovali prek spletnega mesta www.polipate.si ali bodo na 3939 pošiljali SMS s ključno besedo POLI ter unikatno kodo, ki jo bodo našli na embalaži produkta, bodo sodelovali v tedenskih žrebanjih.

Vsak uporabnik se od nagradne akcije lahko kadarkoli odjavi tako, da na številko 3939 pošlje POLI STOP. V primeru, da se uporabnik iz akcije odjavi pred izvedbo žrebanj, ni opravičen do sodelovanja v žrebanjih.

Uporabniki, ki se strinjajo s pogoji sodelovanja, se včlanijo v POLI SMS skupnost.

2.1. Trajanje nagradne akcije

Nagradna akcija poteka od 15. 6. 2010 do vključno 27. 7. 2010 do 24. ure.

2.2. Sodelovanje v nagradni akciji

V nagradni akciji lahko sodelujejo samo osebe, starejše od 15 let. Osebe, mlajše od 15 let, lahko sodelujejo samo s privoljenjem staršev ali zakonitih skrbnikov.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih (Perutnina Ptuj d.o.o., Innovatif d.o.o., Futura DDB, FM Virtual d.o.o.), ki sodelujejo pri izvajanju nagradne igre in njihovi ožji sorodniki.

2.3. Žrebanja nagrad

Med potekom nagradne akcije se bodo izvajala tedenska žrebanja. Vsa žrebanja bodo izvedena računalniško na sedežu podjetja FM Virtual d.o.o. Pri žrebu se upoštevajo vse prijave prispele do 27. 7. 2010 do 24.00. Upoštevajo se vse odigrane spletne igre posameznega prijavljenega uporabnika, ki je dosegel v spletni igri določeno število točk ter vse prijave prejete po SMS. Pri žrebu se združijo poslane kode in spletne prijave.

2.3.1. Tedenska žrebanja (6x)

Datumi in ure tedenskih žrebanj:

 • 22.6.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 15.6. – 21.6.2010 do 24.00;
 • 29.6.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 22.6. – 28.6.2010 do 24.00;
 • 6.7.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 29.6. – 5.7.2010 do 24.00;
 • 13.7.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 6.7. – 12.7.2010 do 24.00;
 • 21.7.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 13.7. – 20.7.2010 do 24.00;
 • 28.7.2010 ob 12:00 - v njem sodelujejo tisti, ki so odigrali igro ali poslali SMS v obdobju od 21.7. – 27.7.2010 do 24.00;

2.4.    Obveščanje nagrajencev

Vsi uporabniki, ki so sodelovali v žrebanju, bodo o prejetju nagrade obveščeni s SMS sporočilom ali prek elektronske pošte. V primeru, da je sodelujoči nagrajenec, bo s SMS sporočilom ali z elektronskim sporočilom prejel obvestilo o prevzemu nagrade in poziv k oddaji ustreznih osebnih podatkov. Uporabniki, ki ne bodo prejeli nagrade, o tem ne bodo obveščeni.

Nagrajence, ki bodo posredovali svoje podatke, bomo v roku 7-ih dni po poslanem obvestilu o žrebanju, z imenom in priimkom objavili tudi na spletnem mestu www.polipate.si.

Nagrajenec je upravičen do nagrade, če pošlje SMS ali elektronsko sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta, davčna številka) v roku 24 ur od prejetja obvestila o nagradi. Glede na vrednost nagrade akontacijo dohodnine plača organizator nagradne akcije.

2.5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti oz. bodo o prevzetju nagrade obveščeni po pošti.

Mladoletne osebe lahko nagrado prevzamejo le s soglasjem staršev oziroma zakonitih zastopnikov, ki z organizatorjem nagradne akcije uredijo tudi plačilo akontacije dohodnine, kolikor nagrada dosega vrednost, za katero je potrebno plačilo dohodnine.

2.6. Dodatne informacije o nagradni akciji

Dodatne informacije o nagradni igri lahko sodelujoči dobijo na www.megamama.com ter na www.polipate.si

3. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

Vsi osebni podatki, ki bodo organizatorju nagradne akcije oziroma tehničnemu izvajalcu poslani s strani uporabnikov, bodo uporabljeni za namene obveščanja uporabnikov in pošiljanje nagrade. Uporabnik se strinja, da se njegovi podatki (ime, priimek, kraj bivanja) v primeru, da je uporabnik nagrajenec, objavijo na spletni strani www.megamama.com in www.polipate.si.  Vsi uporabniki se z udeležbo v nagradni akciji strinjajo, da lahko organizator nagradne akcije pridobljene osebne podatke uporablja za namene obveščanja o svojih produktih in storitvah.

Organizator nagradne akcije se zavezuje, da bo prejete osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Uporabniki lahko kadarkoli zahtevajo vpogled v bazo osebnih podatkov organizatorja nagradne akcije, povezano z nagradno akcijo ter od organizatorja nagradne akcije zahtevajo spremembo ali izbris svojih osebnih podatkov.

4. Cenik SMS sporočil

 • povpraševanje o strinjanju s pogoji (sistemski)     0 EUR
 • obvestilo o potrditvi sodelovanja                                 0 EUR
 • obvestilo o žrebu                                                            0 EUR
 • obvestila                                                                           0 EUR

Cene vključujejo DDV.

Povratna SMS sporočila (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna. SMS poslan s strani uporabnika se zaračuna po ceniku operaterja.

SMS storitev je mogoča v naslednjih mobilnih omrežjih: Mobitel in Si.mobil.

Uporaba storitve terja soglašanje s pogoji in navodili za uporabo storitve Megamama nagradna igra. FM Virtual d.o.o. nastopa zgolj kot tehnični izvajalec storitve.

V primeru težav ali nejasnosti nas kontaktirajte preko e-maila

Morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko sporočite na klicni center Megamama 01/ 5 188 288.

Delovni čas klicnega centra je:

 • delavniki: od 07h – 19h
 • sobota: od 08h-13h
 • nedelja zaprto.